متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
  مرتب سازي بر اساس
  جستجو بر اساس كلمه جستجو بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام من به شدت خیلی زیادی کف دست و پایم عرق می کند و رسماً کل زندگیم را فلج کرده است ... چندین و چند بار پیش پزشک هم رفته ام ... اما همه ی آنها محلول آلومینیوم فلوراید را با دوزهای مختلف تجویز میکنند ... که اصلاً موثر نیست ... لطفا راهنماییم کنید ... چون با این محلول وقتی صبح از خواب بیدار میشم یه احساس خشکی رو دستم میکنم اما کاملاً موقته و بعد از چند دقیقه تعریق شروع میشود ... حتی تکثر زدن این محلول هم فایده نداشته
دکتر محمود ارشد : درمان های دیگر تزریق بوتاکس و لیزردرمانی است.  [ 1391-01-20 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

تعرق کف دست

تعرق

بوتاکس

سوال : با سلام وخسته نباشد دختر23 ساله اي هستم كه بخاطر پريوداي نامنظمم (.بعضي اوقات 6ماه پريود نميشم) سونوگرافي وازمايش دادم كه نتيجه سونوگرافي فوليكولهاي ريز در تخمدان (p.c.o)و نتيجه ازمايشم T4 :13 T3 uptake : 35 TSH : 0.5 LH : 19.47 F.S.H : 6.33 Prolactin : 39.2 در ضمن ريزش موي شديد هم دارم.ايا مشكل جدي دارم ؟شما چه دارو هايي رو توصيه ميكنين ؟ تو رو خدا راهنمايي كنين
دکتر محمود ارشد : متفورمین ،سیپروترون کمپاند ،فلوتامید  [ 1391-01-20 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

پریود

کیست

سوال : سلام قطع نخاع گردن15 سال و33ساله جهت دفع هفته یک باربیزاکودیل 6عددمصرف میکردم ازچهارماه پیش باخوردن دولیوان اب یهو شکم ومعدم بادکرد حس کردم رودم گشادشده دکترای زیادی رفتم همه ملین دادن وعمل دفعم خیلی بدشده انگارهیچ ملینی روم اثرنداره الان لاکتولوز رولاکس امپرازول دی میپریدون پلازیین مصرف میکنم مدفوع نرم میشه اماشکم کارنمیکنه بسختی وباشیاف وتحریک دکترشکمم بادداره پف کرده صبح هاصاف میشه قوام نداره وباخوردن چیزی پف میکنه دلم میخوادبمیرم دکتر بنظرتون من درمان میشم؟؟کولونوسکپی دادم گفت تنبلی روده داری فقط ایا روده ای که گشادشده جمع میشه؟اگه نه چیکاربایدبکنم؟اگه اره چطور؟توروخداراهنمایم کنید
دکتر ناصر خمیسی : با توجه به اختلال کارکرد اعصاب حرکتی روده شما ، نیاز یه مراجعه به مرکز بازتوانی حرکتی و آموزشهای لازم دارید .توصیه می کنم تست تنفس هیدروژن برای بررسی رشد بیش از حد میکروبهای روده انجام دهید ودر صورت لزوم درمان انتی بیوتیک انجام شود. گاهی عمل جراحی کمک کننده می باشد  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

تنبلی روده

سوال : با عرض سلام، چندی پیش جواب آزمایش پدرم را گرفتم (پدرم 57 سال دارند) که در آن HBS Antigen و Anti HCV Ab آن منفی و Anti Hbc Ab آن مثبت بوده است. در ضمن Anti HAV –IgG آن حدود 400 و Anti HAV –IgM آن 0.04 بود. همچنین مقدار AST و ALT به ترتیب 86 و 91 بود. آیا هپاتیت مزمن یا حاد دارم؟ با تشکر.
دکتر ناصر خمیسی : تماس قبلی با ویروس هپاتیت A وB دارد ولی برای تشخیص بایدازمایشات تکمیلی انجام شود با توجه به بالا بودن انزیم های کبدی حتما به فوق تخصص گوارش مراجعه نماید  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

هپاتیت

سوال : با سلام دختری 18 ساله هستم که دارای کیست مادرزادی{کیست کلدوک}کیسه صفرا هستم و تشخیص عمل برایم دادن حالا می خواستم بدونم ابا در این عمل از سند ادراری استفاده میشود؟؟؟؟؟با تشکر
دکتر روح السادات قاضی نوری : سلام بستگی به نظر جراح و متخصص بیهوشی دارد.اگر با توجه به محل کیست و نوع عمل تشخیص بدهند که عمل مدتی طول می کشد که نیاز به سوند هست سوند می گذارند.به هر حال اگر از گذاشتن سوند ناراحت هستید می توانید از جراح خود خواهش کنید بعد از بیهوش کردن شما سوند را بگذارند .  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کیست

کیسه صفرا

سوال : با عرض سلام مجدد خانم دکتر ایا نیاز هست برای بیماری التهاب مری ام دوباره اندوسکپی شوم هنوز هم ترش می کنم و غذا تو گلوم گیر می کنه . ایا بیماری من منجر به سرطان می شود. خانم دکتر در ضمن ادم فوق العاده استرسی و حساس و عصبی الان یک ساله بعد از عمل همورید شقاق عصبی ایتم خیلی بیشتر شده است. ایا ربط دارم برای کبد چرب از نوع درجه 1 چکار باید بکنم . با تشکر از راهنمایتان .
دکتر روح السادات قاضی نوری : سلام مشکل مری شما و ترس از سرطان باعث مسائل روحی فراوان برایتان شده ورژیم سختی که میگیرید انرا دامن زده . به متخصص گوارشی که تحت نظرش هستید اعتماد کامل بکنید وبه توصیه هایش عمل کنیدخودسرانه رژیم نگیرید اگر واضافه وزن دارید برای رژیم به متخصص تغذیه مراجعه کنید وبرای درمان استرس ووسواس شدیدی که به ان مبتلا هستید حتما با روانپزشک مشاوره کنید.  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

التهاب مری

سرطان

همورویید

شقاق

سوال : با عرض سلام مجدد . دکتر هم خیلی مراجعه کردم ولی درمان نمی شوم ایا نیاز هست که ملین بخورم چون اگر ملین بخورم کار می کنه ولی بازم پدرم در می یاد. بارسال هم عمل کردم 3 ماه عود کرد شانس بد من اصلا دوست ندارم دستشویی برم انقدر به اعصابم و روانم فشار وارد می شه. برای کاهش درد باید چه کار کنم . کبد چرب دارم . غذا هم یک وعده بیشتر نمی خورم سعی می کنم هفته ای 1 بار روزه بگیرم . سالاد در وعده غذای ام هست نون و برنج نمی خورم نون مقدار خیلی کم میوه زیاد می خورم.
دکتر روح السادات قاضی نوری : سلام مشکل مری شما و ترس از سرطان باعث مسائل روحی فراوان برایتان شده ورژیم سختی که میگیرید انرا دامن زده . به متخصص گوارشی که تحت نظرش هستید اعتماد کامل بکنید وبه توصیه هایش عمل کنیدخودسرانه رژیم نگیرید اگر واضافه وزن دارید برای رژیم به متخصص تغذیه مراجعه کنید وبرای درمان استرس ووسواس شدیدی که به ان مبتلا هستید حتما با روانپزشک مشاوره کنید.  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

همورویید

کبد چرب

سوال : با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب 30 ساله و مجرد من دچار التهاب مری یا بیماری ازوفاژیت هستم و دکتر گفتند که التهاب مری مزمن و بافت ها زیاد هستند قرص بهم دادند ماه اول خوب بود بودم غذا کمتر تو گلوم گیر می کرد ولی الان دوباره غذا تو گلوم گیر می کنه و ترش می کنم با اینکه ادم غذا خوری نیستم و زیاد غذا نمی خورم . یبوست مزمن دارم 10 ساله هفته ی 1 الی 2 بار پدرم در می یاد با گریه دستشویی می روم 2 ساعت دستشویی ام طول می کشه و از دست شویی می یام فشارم می افته پایین
دکتر روح السادات قاضی نوری : سلام مشکل مری شما و ترس از سرطان باعث مسائل روحی فراوان برایتان شده ورژیم سختی که میگیرید انرا دامن زده . به متخصص گوارشی که تحت نظرش هستید اعتماد کامل بکنید وبه توصیه هایش عمل کنیدخودسرانه رژیم نگیرید اگر واضافه وزن دارید برای رژیم به متخصص تغذیه مراجعه کنید وبرای درمان استرس ووسواس شدیدی که به ان مبتلا هستید حتما با روانپزشک مشاوره کنید.  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

التهاب مری

سرطان

سوال : باسلام خانمی 35 ساله هستم.چند روزی است که 15 الی 20 دقیقه پس از صرف غذا دچار دل درد در طرفین ناحیه فوقانی شکم میشوم.این درد حدودا سه ساعت طول میکشد و هنگام خم شدن شدت درد بیشتر میشود.تهوع یا احساس ترش کردن ندارم.به پزشک متخصص گوارش مراجعه کردم.ایشان تشخیص ورم معده و اثنی عشر دادند و رانیتیدین آلمینیوم ام جی و سوکرال فیت تجویز نموده و فرمودند در صورت عدم بهبودی تست هلیوباکتر انجام دهم و انجام آن را فعلا ضروری ندانستند.خواستم نظر شما را هم جویا شوم. با سپاس
دکتر روح السادات قاضی نوری : سلام باید شما را معاینه کنم واز طرفی هیج صحبتی در مورد نتایج سونوگرافی خودتان نکردید باید سونوگرافی شوید واز سلامتی کبدو کیسه صفرا وپانکراس مطمئن شوید.اگر با داروهای تجویز شده بهتر نشدید یک سونوگرافی هم انجام بدهید .  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ورم معده

سوال : سلام... وقتتون به خير براي درمان هموروئيد داخلي كه مرتبا با درد، تورم و خونريزي همراه باشه چه چيزي پيشنهاد ميكنين؟ البته پزشكم معاينه كردن و كلونوسكوپي هم انجام شده و در نهايت جراحي رو پيشنهاد كردن. اما از جراحي و عوارض بعد از عمل ميترسم و اگه ميشه لطفا جاهايي كه روش انجماد رو انجام ميدن (در صورت امكان در رشت و استان گيلان) معرفي كنين؟ اصلا اين روش رو تائيد ميكنين و درمان محسوب ميشه؟ ممنونم
دکتر روح السادات قاضی نوری : سلام برای درمان هموروئید راههای مختلفی توصیه شده ولی من خودم بیشتر همان جراحی ساده یعنی برداشتتن هموروئید را ترجیح میدهم در مورد سایر روشها مثل لیزر و....مهم شخص اوپراتور است نه دستگاه .هر جراحی به هر روشی بیشتر تسلط دارد ان روش را ترجیح میدهد پس اگر برای شما تشخیص داده شده که باید عمل کنید یک جراح ماهر در این زمینه را انتخاب کنید وبا او در مورد روش عمل مشاوره کنید متاسفانه من در استان گیلان شناختی روی جراحان ندارم ولی می توانید از کسانیکه این عمل را کرده اند واز نتایج عملشان رضایت کامل دارندمشورت بگیرید  [ 1391-01-18 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

همورویید

سوال : سلام آقاي دكتر فارسي كمي گرد كپك كه روي پرتقال نشسته بود وارد حنجره ام شد و كمي هم سوزش داشت. الآن احساس خشكي ميكنم و حس ميكنم خلط جمع شده ولي هيچ چيزي بيرون نمياد. صبح آب نمك هم قلقله كردم ولي فايده نكرد. لطفا راهنمايي بفرماييد. با سپاس
دکتر مهدی فارسی : با سلام تحریک مخاط دستگاه تنفس فوقانی با موادی از این قبیل مشکلی ایجاد نمی کند و به مرور رفع می گردد جهت رفع سریعتر علائم از انتی هیستامین های خوراکی مثل شربت دیفن هیدرامین کمپاند استفاده کنید  [ 1391-01-17 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

حساسیت

سوال : با عرض سلام و خسته نباشید جناب دکتر من در حدود سه هفته پیش در حین بازی فوتبال در اثر دویدن ناگهانی احساس کشیدگی و دردی در ناحیه شکم به سمت بیضه سمت راستم احساس کردم که در جلسات بعدی بازی از کشاله ران و بیضه و محل شکم درد احساس کردم..... به دکتر سونوگرافی مراجعه کردم و بعد از ازمایش گفتن فتق نداری.... با این حال هنگامی که از جای مثل میله بارفیکس اویزون میشم درد احساس میکنم و در فوتبال هم کشاله رانم بعد از بیست دقیقه بازی درد میگیری و قادر به دویدن معمولی نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید
دکتر مهدی فارسی : با سلام اگر فتق ناحیه مغبنی نباشد ، گرفتگی عضله یا کشیدگی تاندون مطرح است که با استراحت و مصرف داروهائی مثل بروفن رفع می گردد ؛ البته در صورت عدم رفع علائم توسط یک پزشک عمومی مبرز یا ارتوپد معاینه شوید تا از نظر سلامت مفصل ران نیز مطمئن شویم.  [ 1391-01-17 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

بیضه

فتق

سوال : با سلام پسر مجرد 21 ساله من تالاسمی مینور همراه با فقر آهن داشتم و فوق تخصصی خون فقر آهن را درمان و سپس گفت تالاسمی مینورآلفا هم هستی.خوابم زیاد و حدود 9-10 ساعت است و انرژی و توانم در طول روز کمتر از بقیه است. اگر کمتر از 9 ساعت بخوابم تا شب کسل هستم. من چه کار کنم . بازدهی من کم هست و درصورتی که باید فعال تر باشم و کسلی من رو داره عقب میاندازه با تشکر
دکتر سید رضا صمصام شریعت : سلام. من تعجب میکنم! زیرا وجود توام تالاسمی با فقرآهن ناسازگاری دارد. بیماران تالاسمیک معمولا با افزایش آهن مواجه هستند. پس بهتر است سابقه شما مورد بازبینی قرار بگیرد. از طرف دیگر آلفا تالاسمی مینور خود چند نوع ژنتیکی دارد و شدتهای مختلفی را بروز می دارد. ولی بهر حال اگر بیماری شما از نظر ژنتیکی تایید شده باید شرایط زندگی خودتان را با آن سازگار کنید. مشاوره رواپزشکی هم ممکن است برای رفع نا انیدی و احساس کسالت به شما کمک کند. بعلاوه دوست من این را هم در نظر بگیر که در این جهان همیشه افراد کمتر فعال موفق تر بوده اند!!!!.  [ 1391-01-16 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فقر آهن

تالاسمی

سوال : با سلام ممنون از اینکه جواب سوالم را دادید سوال دیگری نیز دارم . مادرم دو سه سالی میشود که از زیر زانو تا پاها و از زیر آرنج تا دستها دچار تب و خارش شدید میشود و این بیماری در سرما و تماس با آب شدیدتر میشود که در مراجعه به دکتر تشخیص دادند که مویرگ ها دچار حساسیت شده اند ولی بعداز مدتی استفاده دارو دوباره خارش ها شروع شده اند می خواستم ببینم مشکل از چیست؟
دکتر محمود ارشد : آلرژی به سرما و بعضی از مواد غذائی  [ 1391-01-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

خارش

آلرژی

سوال : ايا مصرف بلند مدت متفورمين عوارض دارد
دکتر محمود ارشد : در صورتی که بجا مصرف شود ، فواید آن بیشتر است .  [ 1391-01-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

متفورمین

دیابت

سوال : با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور خونی من پایین بود که عبارت بودند از:mcv73.7 fl که نرمال ان 105-76 بود و mch:23.4 pgm که نرمال ان 35-25 بود.و فاکتور دیگر به نام mchc نرمال بود و مقدار ان 31.7 gr/dl که رنج نرمال 40-30 بود.rbc:4.83 که رنج نرمال ان 5.5-4.3 , فاکتور دیگر hba:93.4 که رنج نرمال ان 98-96 و فاکتور دیگرhba2:0.6 که رنج نرمال ان 3.5-1.5 و فاکتور دیگرhbf:0.6 که رنج نرمال 2-0 میباشد.ایا من دچار فقر اهن هستم یا تالاسمی مینور؟و چه دارویی و روزانه چه مقدارو برای چه مدت برای رفع این مشکل کنم؟با تشکر از شما
دکتر محمود ارشد : فقر آهن مطرح است . قرص سولفات فرو روزانه یک عدد وبمدت 6 ماه مصرف نمائید.  [ 1391-01-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فقر آهن

سوال : باسلام پسری 33 ساله هستم که مدت 10 سال است به هپاتیت سی مبتلا هستم که با علایم یرقان شدید از آن آگاه شدم دوهفته قبل بخاطردردبسیار شدید در قسمت بلا سمت راست شکم درمحل کبد آزمایش خون دادم که اینگونه بود sgot:77 (0to40)+sgpt:180 (0to40)+ alkalin phosfat:520(0to240) اما پس از سونوگرافی کبد چرب با گرید یک تشخیص داده شد و بقیه اعضا (کلیه وکیسه صفراو...)کاملا سالم بود که باتوجه به شدت بالای درد که هم اکنون به پشتم هم سرایت کرده تا و10تاسانتی ستون فقرات ادامه دارد کبد علت آن نمیتواند باشد آیا ممکن است علت درد ریه باشد و یا چیز دیگر ؟ با تشکر
دکتر محمود ارشد : آنزیم های بالا نشانه هپاتیت مزمن می تواند باشد .بررسی بیشتر لازم است. درد شما می تواند منشا اعصاب ، ریه ، ستون فقرات داشته باشد.  [ 1391-01-09 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

هپاتیت

سوال : سلام دکتر،، مادرم ۵۳ ساله با تریگلیسیرید ارثی ۴۵۷ و کلسترول ۱۹۰،، ۲هفته جم فیبروزیل ۳۰۰ مصرف کردن روزی ۲عدد،،الان پوستشون در بعضی‌ نقاط دچار خشکی شده و بعضی‌ مواقع هم دچار لرز میشن،به دلیل مشکل معده هم رژیم غذایی‌ کم کالری رو رعایت میکنند، مصرف قرص باید تا چه مدت ادامه پیدا کنه؟؟ روزی چند عدد؟
دکتر محمود ارشد : می توانند از کپسول fenofibrate 200 استفاده کنند. مصرف دارو تا زمانی است که تری گلیسرید طبیعی بماند.  [ 1391-01-08 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

خشکی پوست

رژیم

  انتخاب صفحه
 
پوست و مو
بروز رساني : 10-06-1393
مطالب موجود : 1203
پوست و مو
تغذیه
بروز رساني : 09-06-1393
مطالب موجود : 576
تغذیه
زنان
بروز رساني : 08-06-1393
مطالب موجود : 257
زنان
جراحی زیبایی
بروز رساني : 08-06-1393
مطالب موجود : 162
جراحی زیبایی
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 05-06-1393
مطالب موجود : 154
گوش ، حلق و بینی
طب فیزیکی
بروز رساني : 02-06-1393
مطالب موجود : 196
طب فیزیکی
دارو
بروز رساني : 27-05-1393
مطالب موجود : 18
اطلاعات دارویی
طب مکمل
بروز رساني : 19-05-1393
مطالب موجود : 102
طب مکمل
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 14-05-1393
مطالب موجود : 93
کودکان و نوزادان
دهان و دندان
بروز رساني : 06-05-1393
مطالب موجود : 332
دهان و دندان
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 21-04-1393
مطالب موجود : 135
کلیه و مجاری ادرار
داخلی
بروز رساني : 19-04-1393
مطالب موجود : 105
بیماریهای داخلی
گفتار درمانی
بروز رساني : 12-04-1393
مطالب موجود : 29
گفتار درمانی
روانشناسی
بروز رساني : 31-02-1393
مطالب موجود : 182
روانشناسی
خانواده
بروز رساني : 24-02-1393
مطالب موجود : 16
خانواده
ارتوپدی
بروز رساني : 22-02-1393
مطالب موجود : 33
ارتوپدی
جراحی
بروز رساني : 15-02-1393
مطالب موجود : 112
جراحی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 23-01-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
عفونی
بروز رساني : 16-05-1392
مطالب موجود : 14
عفونی
دیابت
بروز رساني : 16-10-1391
مطالب موجود : 37
دیابت
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - ایا میدانید لیزر فراکشنال چه کاربرد هایی دارد؟
2 - ناگفته های درماتیت سبوره
3 - اثر درمانى سفيد كننده ها
4 - وزن دهی و وزن گیری با ورزش و رژیم غذایی : قسمت دهم
5 - ورم پا در بارداری
6 - لیفتینگ ابرو
7 - اصول تندرستی و تغذیه و ورزش صحیح
8 - عمل جراحی در سینوزیت
9 - اضافه وزن و چاقی در کودکان
10 - ماسک خوب برای پوست بد
پربیننده ترین ها
1 - جای جوش صورت وروش های درمان آن
2 - واژینیسموس: اختلال جنسی درمان پذیر اما ناگفته
3 - خارش پوست و علل آن
4 - نکاتی مهم در باره بواسیر
5 - هفته به هفته با جنین در بارداری-هفته 1 تا 6
6 - هیستروسالپنگوگرافی(عکس رنگی رحم)
7 - آشنایی با کرایولیپولیز
8 - شقاق يا فيشر يا زخم مقعد
9 - انتخاب شامپوی مناسب
10 - نکاتی مهم در باره بواسیر
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
پیام های مفید پزشکی
امام حسين (ع): سلامت نعمت پنهاني است كه هر گاه موجود باشد، فراموش مي شود و هر گاه از دست برود، به ياد مي آيد. (بحار، جلد 81، صفحه 172)
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
2 - دکتر مریم ملکی
3 - دکتر میترا مولائی نژاد
4 - دکتر محمد والی پور
5 - دکتر صدیقه آذری
6 - دکتر ابراهیم دین محمدی
7 - دکتر زهرا صابری
8 - دکتر پیمان صالحی
9 - دکتر محمد شیزرپور
10 - دکتر مجید حقیقت
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص