متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
  مرتب سازي بر اساس
  جستجو بر اساس كلمه جستجو بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام سال نو مبارک اقای دکتر من مدتی هست بیشتر شبا بعد شام دچار نفغ شدید واحساس میکنم نفغ گیر کرده و روده هام صدا میدن وباعث تحریک مقعد میشم ممنون از راهنماییتان
دکتر عبد الرحیم حزینی : با سلام نفخ و احساس دفع بعد از خوردن غذا به خصوص غذاهای نفاخ توسط اکثر افراد تجربه می شوند لذا در صورتی که دفع مدفوع بدون ناراحتی انجام می شود و صبح روز بعد اثری از نفخ وجود ندارد نگرانی وجود ندارد. توصیه می کنم که شبها دیر وقت غذا نخورید و ترجیحا از غذاهای سبک استفاده کنید. موفق باشید.  [ 1391-02-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

نفخ

سوال : با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم که مشکل سردرد و کم خوابی دارم.ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور خونی من پایین بود که عبارت بودند از:mcv73.7 fl که نرمال ان 105-76 بود و mch:23.4 pgm که نرمال ان 35-25 بود.و فاکتور دیگر به نام mchc نرمال بود و مقدار ان 31.7 gr/dl که رنج نرمال 40-30 بود.خ.اهشمندم در این زمینه من را راهنمایی کنید و چه دارویی برای چه مدت استفاده کنم تا نرمال شود. با تشکر
دکتر عبد الرحیم حزینی : با سلام به احتمال زیاد فقر آهن دارید که شایع ترین علت آن در خانم های جوان از دست دادن آهن در خونریزی ماهانه و کمبود آهن در تغذیه است. ولی برای تایید آن بهتر است آزمایش فریتین بدهیدو قرص آهن به مدت 3 تا 6 ماه روزانه یک عدد میل کنید ( فروس سولفات ). به همراه آن ویتامین C و اسید فولیک مصرف کنید.  [ 1391-02-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فقر آهن

سوال : من10 ماهه زایمان کردم و زاییده ی گوشتی از محل مدفوعم خارج شده وهنگام مدفوع خونریزی دارم .نام این بیماری چیست وراه درمان ان چیست ؟ باتشکر
دکتر محمد جعفر کیانی : بواسير يا همورييد استفاده از شربت لاكتولوز براي يبوست و شياف انتي همورييد هرصبح و شب و در صورت عدم درمان به متخصص جراح عمومي يا مطب مراجعه كنيد  [ 1391-02-11 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

زایمان

همورویید

سوال : من از ماه ششم بارداری دچار خونریزی از مقعد شدم که همراه با درده دکترا هم میگن تا کلونسکپی نشه امکان تشخیص نیست و احتمال دادن فیشره. ولی الان میزان خونریزی زیاد شده و خیلی نگرانم که خودم یا فرزندم دچار مشکلی نشیم لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم تا هم از میزان خونریزی کم بشه و هم این یک ما باقیمانده از بارداری دچار مشکل نشم؟ باتشکر
دکتر مهرداد رضایی : هر روز در لگن بنشینید نمدت 15 دقیقه ازملین هم استفاده کنید ضمنا یک پماد زینک اکسید بزنید تا وضع حمل بکیند بعد از زایمان تشریف بیاورید تا هم مورد معاینه و شاید درمان جراحی قرار بگیرید .  [ 1391-02-10 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فیشر

بارداری

همورویید

شقاق

سوال : با سلام. من دختری 24 ساله هستم. از بچگی دهانم بوی بدی میده 2،3 سال پیش اندوسکوپی کردم هلیوباکتری و زخم معده داشتم .با دارو دیگه معدم درد نمیکنه. ولی بوی بد دهانم اصلا از بین نمیره. من حتی ریفلاکس که غذا برمیگرده هم ندارم. فقط بوی بد. داروی امپرازول میخوردم بعد یه مدت اونم بی اثر شد. یه مدت هم پنتوپرازول. ولی اون هم بلا فاصله بعد تموم شدن دارو بوی بد برمیگرده بدون کم شدن.لطفا یک درمان پیشنهاد کنید.ممنون
دکتر محمود ارشد : ار نظر سینوزیت بررسی کنید. بهداشت دهان بایستی عالی باشد. بار زبان را معالجه کنید. روزانه چند بار مسواک و دهان شویه استفاده شود.  [ 1391-02-08 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

بوی بد دهان

سوال : سلام. من ۲۶ سالمه، و هفته‌ای یه عدد از کپسول Ironorm استفاده می‌کنم، متاسفانه دیگه وارد نمی‌شه، چه جایگزینی بگیرم که کیفیتش مثل همین باشه و حاوی ویتامینهای دیگه ای هم باشه علاوه با آهن؟
دکتر محمود ارشد : از ferroglobin استفاده کنید.  [ 1391-02-08 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

قرص آهن

آیرونرم

سوال : با سلام میخواستم درباره تبعات بیماری فاویسم بر روی فرزندان و زندگی مشترک بدانم. با تشکر
دکتر محمود ارشد : فرد مبتلا برای آنکه دچار کم خونی نشود ، بایستی از مصرف بعضی مواد غذائی و داروها واستنشاق بوی بعضی مواد شیمیائی خودداری نماید.  [ 1391-02-08 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

فاویسم

سوال : سلام من 22سالمه یسک ازمشکلات من کم کاری شکم(یبوست)است بعدم حالت سرمایی دربدنم دارم وهمچنین خیلی عرق میکنم درهوای سردوگرم این جواب ازمایشمه. w.b.c 8800]r.b.c 5.84]hb 14.9] hct 42.9]m.c.v -73.5]m.c.h -23.5] m.c.h.c 34.7]platelt 332000] suger 81]urea 23]creatintie 0.9] cholestrol 184] triglcerid 138] sgot 22*]sgpt 40*]glyate hemogolbin 6.2] t.s.h 2]color yellow-clear]sp 4030] ph 5]rbc 0-1]wbc 0-1
دکتر محمود ارشد : آزمایشات نرمال است.برای کاهش یبوست از 1-مواد غذائی پر فیبر مثل سبزیجات کاهو حبوبات 2- آلو 3- شیر 4- روغن کم جذب مثل روغن زیتون مصرف کنید.  [ 1391-02-08 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

یبوست

سوال : سلام دکتر پسری 20 ساله هستم که به دلیل ترش کردن شدید،آروغ زیاد،احساس گیر کردن غذا در مری آندوسکوپی شدم که نتیجش این عکس هست http://ein.site40.net/photos/7971abb4134f.jpg میخواستم ببینم باید چی کار کنم،لطفا یکم توضیح دهید ممنون
دکتر عباسعلی نصر اصفهانی : سلام، باتوجه به نتیجه آندوسکوپی و علائم ذکر شده مبتلا به فتق هیاتال (بالا رفتن معده به داخل قفسه سینه) و رفلاکس هستید که باید تحت درمان طبی و مراقبت قرار بگیرید که به احتمال زیاد علائم شما بهبود پیدا می کند ولی اگر بهبود حاصل نشد نیاز به عمل جراحی ضد رفلاکس و ترمیم فتق دارید.  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ریفلاکس معده

سوال : سلام آقای دکتر. ضمن خسته نباشید. بنده خارج از کشور زندگی می نمایم. حدود 2 روز است به زائده ای در کنار مقعدم مشکوک و حساس شده ام. بنده متاسفانه بدلیل شکستگی پا حدود 40 روز است که بی تحرک و در خانه ماندگام. همچنین دارای یبوست طولانی مدت و خارش مقعد طی هفته پیش تاکنون گردیده ام. آقای دکتر این زائده متورم زیر پوستی در کنار مقعد من و بنوعی متصل به آن است و همانند یک عدس کوچک زیر دست بنده بازی می نماید. خواهشمندم بنده را راهنمایی در صورت امکان فرمائید. با تشکر
دکتر مهرداد رضایی : شاید هموروئید ترومبوزه است نگران نباشید در لگن اب گرم بنشینید دو بار در روز هر بار 15 دقیقه قدری نمک هم در ان بریزید حتما خوب میشوید . ضمنا با یک پماد اکسید دو زنگ روی ان نمالید و قدری ماساژ دهید .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

هموروئید

یبوست

سوال : کبد چرب گرید 2 چیست
دکتر مهرداد رضایی : اگر رژیم بگیرید و 7 کیلو لاغر شوید کبد چرب از بین میرود .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کبد چرب

رژیم

سوال : با سلام وخسته نباشید دختری25ساله هستم که دو ماه است بدلیل ریزش مو قرص اسپیرونولاکتون100مصرف میکنم وکه باعث یبوست هم شده به نظر شما مصرف قرص را ادامه بدهم یا خیر؟با تشکر
دکتر مهرداد رضایی : یکی از راههای درمان ریزش مو همین قرص اپیرونولاکتون است . هم معایبی دارد هم محاسنی .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ریزش مو

سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.من دختری 26 ساله هستم.2 ماه پیش به دلیل ناراحتی هموروئید و شقاق جراحی لیزری انجام دادم.تا یک ماه پس از عملم مشکلی نداشتم ولی بعد از آن با وجود رعایت غذایی دچار یبوست میشوم به طوری که برای شروع دفعم دجار مشکلم ابتدای دفعم سفت است.ولی درد و خونریزی قبلا را ندارم.علت چیست؟امکان دارد مشکل قبل از عملم برگشته باشد؟در اینگونه موارد میتوان از شیاف آنتی هموروئید استفاده کرد؟با تشکر.
دکتر مهرداد رضایی : شیاف انتی هموروئید ربطی به شقاق ندارد و باید مشکل زخم دهانه مقعد حل شود فکر میکنم بهتر است به مطب من مراجعه نمائید شاید با استفاده یک پماد همه مشکلات شما حل شود ولی باید دید ایا اسفنکتروتومی شده اید یا خیر .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

هموروئید

شقاق

یبوست

سوال : سلام دکتر در بیمارستان امام خمینی آندوسکوپی کردم و نتیجش اینه middle third of esophagus:was normal lower third of esophagus:was normal cardia:was seen hiatal hernia grade 3 in retrovert manover fundus:was normal body:was normal anturm:was seen mild diffuse erythema pylor:was normal bulb:was norml 2portion of duodenum was normal: آقای دکتر تشخیص شما چیست و من باید چی کار کنم؟ من علائمم آروغ زیاد ترش کردن شدید و احساس گیر کردن غذا در مری هم دارم و احساس میکنم معدم پر هست خیلی ممنون
دکتر مهرداد رضایی : شما مبتلا به هرنی هیاتال هستید یعنی قسمتی از معده به بالاتر میرود و مواد معده به داخل ازوفاژ بر میگردد . در نتیجه شما احساس سوزش بالای معده میکنید .باید فعلا درمان داروئی کنید اگر موثر نبود بعدا برای جراحی طراحی شود  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ریفلاکس معده

سوال : با سلام و خسته نباشيد آيا كسي كه جواب آزمايش خونش آنا منفي هست ممكنه بيماري كوليت روده داشته باشه؟ يا ديگه ميشه به بيماريهاي خود ايمني فكر نكرد ana = negative با تشكر
دکتر مهرداد رضایی : این تست در موارد لوپوس اریتروماتوز و ارتریت روماتوئید و سندروم رینود به احتمال زیاد مثبت میشود . ولی منفی بودن تست به ان معنی نیست که ان بیماری ها منتفی میشود .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

کولیت

سوال : با سلام*اقاي دكتر من حدود يك هفته است كه در ناحيه مقعد احساس درد ميكنم و اين احساس در هنگام اجابت مزاج بيشتر ميشه ولي هيچ خونريزي ندارم*البته مشكل يبوست رو خيلي وقته دارم*اقاي دكتر چه دارويي رو براي درمان من پيشنهاد ميكنيد
دکتر مهرداد رضایی : ممکن است این مشکل را نتوان با دارو درمان کرد لذا باید حتما معاینه شوید بعد تصمیم بگیرم چه باید کرد . بطور کلی اگر مشکل شما شقاق باشد تقریبا درمان داروئی ندارد .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

یبوست

شقاق

سوال : سلام مادرم 63سال سن داردچندسال پیش دچارورم معده بودکه تحت نظرپزشک خوب شدالان دوماهی است که درسمت راست زیرقفسه سینه احساس حالتی شبیه طپش(ضربان)قلب گهگاهی باکمی درددرشب داردسونوگرافی کبدونوارقلب طبیعی بودپزشک گفت احتمالاًورم خفیف معده است بیسموت وپنتوپرازول تجویزکردولی بی تاثیربودراهنمایی بفرماییدباکمال تشکر
دکتر مهرداد رضایی : مطمئن باشید بدون معاینه نظر قطعی دادن بسیار غلط و غیر منطقی است ولی ممکن است از معده باشد و این مشگل میتواند از کبد هم باشد و ممکن است از تورم کیسه صفرا هم باشد .ضمنا استفاده کردن از پنتوپرازول هم ممکن است مفید باشد ولی باید با بیسموت زیاد موافق نیستم .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

ورم معده

سوال : سلام خانمی26ساله،یکماه بعداززایمان طبیعی اول در86دربوشهرعمل هموروئیدانجام دادم.دکترجان بعدش همش مراقبت،باغذای ملین وموادفیبردارتایبوست نگیرم. الان دراول ماه 5حاملگیم،مصرف قرص آهن ودمیترون 4باعث یبوست وبیرون زدگی گوشت ازمقعدم ودردداشتم،قرصاقطع کردم وباشیاف وداروبهترشدم.مقعدم تنگ شده،چرا بایدهمش تواسترس باشم ،نتونم هرنوع غذاوداروبخورم؟چکارکنم؟ دکترجان الان متخصص زنان میگه یاسزارین کن،زایمان طبیعی همورئیدت عودمی کنه،عمل مجددبایدکنی> ازسزارین وعوارضش می ترسم وازعمل مجددهموروئید100برابرترس دارم،خیلی استرس دارم؟ چکارکنم دکتر؟ میشه طبیعی زائیدولی گرفتارعملها نشم؟ مرسی دکتر بوشهرم
دکتر مهرداد رضایی : موضوع سزارین و هموروئید درست است که با هم ربط دارد ولی موارد نیاز این کجا و هموروئید کجا موضوع زندگی یک موجود است شما از نظر نیاز به سزارین حتما باید با متخصص زنان مشورت کنید و از نظر درمان هموروئید حتما باید به متخصص این کار مراجعه نمائید . شما میتوانید به مطب من مراجعه نمائید تا خدمتان عرض کنم .  [ 1391-02-06 ]  لینک مستقیم
مشاهده سوالات مربوط به :

زایمان

هموروئید

یبوست

سزارین

  انتخاب صفحه
 
جراحی زیبایی
بروز رساني : 08-08-1393
مطالب موجود : 176
جراحی زیبایی
زنان
بروز رساني : 08-08-1393
مطالب موجود : 269
زنان
تغذیه
بروز رساني : 08-08-1393
مطالب موجود : 603
تغذیه
پوست و مو
بروز رساني : 08-08-1393
مطالب موجود : 1240
پوست و مو
عفونی
بروز رساني : 04-08-1393
مطالب موجود : 15
عفونی
دیابت
بروز رساني : 04-08-1393
مطالب موجود : 39
دیابت
روانشناسی
بروز رساني : 01-08-1393
مطالب موجود : 184
روانشناسی
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 01-08-1393
مطالب موجود : 156
گوش ، حلق و بینی
طب فیزیکی
بروز رساني : 17-07-1393
مطالب موجود : 199
طب فیزیکی
ارتوپدی
بروز رساني : 09-07-1393
مطالب موجود : 34
ارتوپدی
گفتار درمانی
بروز رساني : 05-07-1393
مطالب موجود : 28
گفتار درمانی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 01-07-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
طب مکمل
بروز رساني : 25-06-1393
مطالب موجود : 105
طب مکمل
دهان و دندان
بروز رساني : 19-06-1393
مطالب موجود : 332
دهان و دندان
دارو
بروز رساني : 16-06-1393
مطالب موجود : 20
اطلاعات دارویی
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 14-05-1393
مطالب موجود : 93
کودکان و نوزادان
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 21-04-1393
مطالب موجود : 135
کلیه و مجاری ادرار
داخلی
بروز رساني : 19-04-1393
مطالب موجود : 105
بیماریهای داخلی
خانواده
بروز رساني : 24-02-1393
مطالب موجود : 16
خانواده
جراحی
بروز رساني : 15-02-1393
مطالب موجود : 112
جراحی
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - لیزر لیپولیز و لاغری موضعی
2 - پنج ماده غذایی ضد استرس
3 - کاهش مایع دور جنین یا الیگوهیدرآمنیوس
4 - ترانکسامیک اسید رفع تیرگی و لک
5 - این روغن‌ها ضرری ندارند
6 - توصیه های بعد از تزریق چربی
7 - تعداد جلسات مجاز کرایولیپولیز و زمان کاهش سایز
8 - لباس زیر با الياف مصنوعی و حساسیت‌ پوستی
9 - مزیت خرما به قند چیست ؟
10 - کاهش حرکات جنین را جدی بگیرید
پربیننده ترین ها
1 - روشهای تعیین جنسیت جنین
2 - (همه چیز درمورد زگیل تناسلی - (قسمت سوم
3 - تزريق چربي يا ژل ؟
4 - روشهای تعیین جنسیت جنین
5 - راهنمای مصرف داروها در بارداری
6 - جدیدترین درمان ونکات شقاق ( فیشر) ( درد شدید ،سوزش
7 - سیستمهای لاغری - قسمت دوم
8 - روابط زناشویی در طی بارداری - قسمت دوم
9 - جوانسازی ناحیه تناسلی بانوان
10 - جدیدترین درمان ونکات شقاق ( فیشر) ( درد شدید ،سوزش
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
تولد پزشکان

آقای دکتر سید علی فاطمی تولدتان مبارک
پیام های مفید پزشکی
فعاليت جسمي براي سلامت قلب بايد پرتحرك، منظم و مداوم باشد
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر مریم ملکی
2 - دکتر میترا مولائی نژاد
3 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
4 - دکتر صدیقه آذری
5 - دکتر محمد والی پور
6 - دکتر ابراهیم دین محمدی
7 - دکتر پیمان صالحی
8 - دکتر زهرا صابری
9 - دکتر مجید حقیقت
10 - دکتر احمد فشارکی
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص